Insectenwering

Wij voorzien uw ramen, deuren en schuifdeuren van de nodige insectenwering, vervaardigd uit onderhoudsvriendelijk aluminium. Alles wordt op maat gemaakt én volledig aangepast aan de kleur van uw ramen en / of deuren.

Insectenwering

Vliegenramen en -deuren worden gemaakt voor zowel kunststof-, houten als aluminium ramen en zijn onmisbaar in elke woning. Met een insectenwering kunt u ongestoord uw woning verluchten. Bovendien kunt u kiezen voor Bellavista gaas. Dit zwarte gaas reflecteert minder licht en is hierdoor zo goed als onzichtbaar wanneer u naar buiten kijkt.

Voor huisdieren beschikken wij over petscreen, dit is een extra versterkt gaas, speciaal ontworpen voor de viervoeters in uw woning.
Een nieuw alternatief voor een vliegendeur is de plissé vouwhordeur. Deze rolt niet op, maar vouwt op dankzij het geplisseerd gaas. De hordeur van plissé is een combinatie van gevouwen gaas, zeer sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame. Een plisséhor is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden. De bovengeleider bestaat uit een U-vormig profiel, onderaan wordt er een drempel van 3 mm voorzien, waarover de plissé glijdt. Bij dubbele deuren kunnen twee plissé vouwhordeuren gebruikt worden die naar elkaar toeschuiven en d.m.v. een magneetsluiting perfect aansluiten.

© Mobisol BV 2024