Gevelbekleding

Renson gevelbekleding is een ultieme combinatie van design en kwaliteit ! De moderne aluminium profielen met onzichtbare bevestigingen geven uw woning of bedrijf een strak en uniek karakter. Het gevelsysteem kan eindeloos gepersonaliseerd worden met houten invullingen, leds en integreerbare accessoires.

Gevelbekleding

Verticaal of horizontaal? De keuze is aan u!

Linarte zijn individuele verticale profielen die multi-inzetbaar zijn: binnen en buiten, op poorten en deuren, zelfs onder terrasoverkappingen.

Linius horizontale gevelbekleding geeft uw gevel en/of interieur een sobere en verfijnde look met een horizontaal accent. Met beide types gevelbekleding zijn eindeloze combinaties mogelijk, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Renson staat voor duurzaamheid, zo ook met deze aluminium gevelbekleding. Doordat de profielen met clips op een achterliggende draagstructuur gemonteerd worden, is vervorming door thermische uitzetting uitgesloten. De profielen zijn uitzonderlijk sterk, bestand tegen alle weersomstandigheden en uitermate onderhoudsvriendelijk. 

© Mobisol BV 2023