Automatisatie

Wist u dat u uw hele woning eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs vanaf een smartphone of tablet kan aansturen: zonwering, verlichting, rolluiken, screens, ... en zo veel meer.

Automatisatie

Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. De windsensor trekt automatisch uw zonwering in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd. Installeer een zonnesensor en uw zonwering gaat automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting, hierdoor blijft het aangenaam koel in uw woning. Uiteraard bestaat ook de optie met regensensor om uw zonweringsdoek tegen neerslag te beschermen.

Interesse in automatische rolluiken? Met behulp van een tijdklok en/of schemersensor kunt u gemotoriseerde rolluiken op de door u gewenste tijdstippen laten functioneren. Hierdoor wordt er tevens aanwezigheid gesimuleerd, ook als u afwezig bent. Bedieningen van binnenshuis, alsook van op afstand behoren al sinds jaar en dag tot onze mogelijkheden.

Hieronder enkele voordelen van TaHoma besturing:
- directe aansluiting op smartphone, waar u ook bent
- klimaatsensoren die de zonwering aansturen op basis van uw voorkeuren
- te combineren met buitenverlichting of terrasverwarming
- in scenario's te combineren met verlichting en bewegingsmelders

U ziet, met de automatisering van Somfy® maakt u het zich een stuk gemakkelijker. De extra veiligheid krijgt u er gratis bij.
Comfort creëren en veiligheid verhogen, dat is ons doel.

© Mobisol BV 2022